De kwekerij is 2 seizoenen geopend.
Van februari t/m eind maart verkopen wij voorjaars violen en diverse andere voorjaarsbloeiers.
Van half april t/m eind juni verkopen wij eenjarige zomerbloeiers.

In het vroege voorjaar kunt u in de kas terecht voor klein- en grootbloemige voorjaarsviolen, primula’s, bollen in pot, wandhangers en diverse voorjaarsbloeiers.

In het hoogseizoen kunt u bij ons diverse soorten eenjarige zomerbloeiers vinden. Ongeveer 75% van de planten die wij verkopen komt uit onze eigen kwekerij. Wij kweken eenjarig perkgoed, maar ook een ruim assortiment stekperkplanten, deze in hangende en staande varianten. Daarnaast kweken wij 2 maten hangpotten allen met waterreservoir . Ook wandzakken en kuipplanten kunt u bij ons vinden. Al onze planten worden gekweekt in potgrond wat osmocote bevat, dit zijn voedingskorrels die langzaam hun voedingstoffen afgeven aan de plant, hierdoor heeft de plant een mooie frisse kleur en een goed wortelgestel. De losse perkplanten worden opgekweekt in potten( 9 cm en 12 cm), hierdoor heeft u bij aanschaf een sterkere plant met als voordeel dat na aanplant bij u thuis hij sneller uitgroeit.

We proberen als kwekerij aan het milieu te denken, daardoor hanteren we op onze hangpotten een inruilsysteem, ook proberen we zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen te gebruiken en plantcontainers te recyclen .

Tevens kunt u bij ons potgrond aanschaffen in zakken en voeding voor uw zomerbloeiers, ook enkele aanverwante producten zijn bij ons te koop.

Een kleine impressie van ons aanbod,

Hangpot met een mix aan zomerbloeiers