Even voorstellen…
Al vele jaren zijn onze kasdeuren geopend van half april tot eind juni. Dit jaar openen onze deuren voor het eerst in februari voor de verkoop van voorjaarsviolen en andere diverse voorjaarsbloeiers.

Wie zijn wij:
Een familiebedrijf wat begonnen is bij Willem Koolhof. Na zijn overlijden in 2002 hebben wij de kwekerij voortgezet. Waar het begon in een kleine half ondergrondse tunnelkas, wordt de kwekerij elk jaar uitgebreid. Niet om veel groter te worden, maar om constant een goed product af te leveren naar de consument. Dat is ons streven.

Wat kweken wij:
Wij kweken eenjarige zomerbloeiers uit zaad en uit stek. De zaailingen noemen wij perkplanten de stekjes, stekperkplanten. Dit kunnen hangende of staande soorten zijn. De planten worden opgekweekt in plantcontainers van 9 of 12 cm , wandzakken of hangpotten in diverse types en afmetingen.

Wat doen wij nog meer:
Naast het kweken van eigen planten zijn er ook soorten die moeilijk te kweken zijn of een volledig jaar al opgekweekt moeten worden, zoals stamplanten. Deze zijn ook te vinden op de kwekerij. Wij selecteren deze planten zelf bij toeleveranciers, zodat hier ook een goede kwaliteit gewaarborgd kan worden.
Ook zijn er gevulde manden en of potten te koop.

Heeft u nog vragen? Of suggesties? Stuur ons gerust een bericht.

We zien u graag op de kwekerij verschijnen!